2ο Συμπόσιο της Προσχολικής Παιδαγωγικής

Μετασχηματιστική Παιδαγωγική και Μάθηση στην Παιδική Ηλικία

Διεθνής Προσυνεδριακή Συνάντηση

9-10 Μαίου 2014, Ιωάννινα

Οι σύνεδροι μπορούν να επιλέξουν ξενοδοχεία της πόλης των Ιωαννίνων όπως:

Krikonis Hotel

Ένα οικογενειακό ξενοδοχείο πολύ κοντά στο Πανεπιστήμιο και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, στην είσοδο της Εγνατίας και Εθνικής Οδού Αθηνών.
Ιστοσελίδα: http://www.krikonis-hotel.gr/

Byzantio Hotel

Το ξενοδοχείο από τα πρώτα στην πόλη βρίσκεται σε άριστο σημείο συνδυάζοντας την ησυχία , την ευκολία παρκαρίσματος και την μικρή απόσταση από το διοικητικό κέντρο της πόλης.
Ιστοσελίδα: http://www.byzantio-hotel.gr/

Grand Serai Hotel

Το ολοκαίνουριο deluxe ξενοδοχείο Grand Serai του ομίλου Mitsis Hotels, βρίσκεται στην καρδιά της υπέροχης πόλης των Ιωαννίνων. Είναι χτισμένο σε έκταση 13 στρεμμάτων και απέχει 435χλμ. από την Αθήνα και 260χλμ. από τη Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας οδού. Ο μοναδικός συνδυασμός της παραδοσιακής διακόσμησης της περιοχής με ανατολίτικα στοιχεία, η διάχυτη πολυτέλεια και οι υψηλές παροχές δίνουν την αίσθηση ενός αληθινού παλατιού. Μια νέα αντίληψη για την έννοια «φιλοξενία».
Ιστοσελίδα: http://ioannina-luxuryhotelgrandserai.clickhere.gr/

Du Lac Hotel

Στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων, στην καρδιά της Ηπείρου, στην πόλη των αργυροχόων και των γραμμάτων στα Ιωάννινα, ένα πραγματικό στολίδι, συνυπάρχει αρμονικά με το Κάστρο και τη Λίμνη των Ιωαννίνων. Το Hotel Du Lac Congress Center & Spa, είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων στην πόλη των Ιωαννίνων, με εκπληκτική θέα στην εντυπωσιακής ομορφιάς φημισμένη Λίμνη «Παμβώτιδα».
Ιστοσελίδα: http://www.hoteldulac.gr/

Hotel Olympic

Το ξενοδοχείο OLYMPIC, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. Μια πόλη,η οποία φημίζεται για τους θρύλους και τις ιστορικές της παραδόσεις. Η κατάλληλη τοποθεσία του ξενοδοχείου OLYMPIC, εκμηδενίζει τις αποστάσεις δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης σε δευτερόλεπτα. Απέχει, μόλις λίγα μέτρα από την πασίγνωστη κεντρική αγορά, από την αστυνομία, το ταχυδρομείο, την Νομαρχία και φυσικά από τις καφετέριες και τα εστιατόρια.Κατα την διάρκεια της παραμονής σας, μπορείτε να περάσετε ξεκούραστα την ώρα σας στο άνετο σαλόνι του ξενοδοχείου OLYMPIC, να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα στην αίθουσα τηλεόρασης ή να απολαύσετε το ποτό σας στο ελκυστικό μας πιάνο μπαρ.
Ιστοσελίδα: http://www.hotelolymp.gr/

Αrchontariki Hotel

Σας καλωσορίζουμε στο Αρχονταρίκι, ένα μικρό στολίδι στην πόλη των Ιωαννίνων, γεμάτο ζεστασιά που με το φιλικό του περιβάλλον, σας προσφέρει παραδοσιακή φιλοξενία, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για αποδράσεις καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Με σεβασμό στην παράδοση, έμφαση στην ποιότητα και στις απαιτήσεις της εποχής βάλαμε το μεράκι μας για να δημιουργήσουμε ένα παραδοσιακό κατάλυμα, μοναστηριακού τύπου, εξίσου και η ονομασία του.
Ιστοσελίδα: http://www.hotel-archontariki.gr